Post by smirkedethoula on Mar 7, 2022 18:20:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teslagrad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teslagrad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Teslagrad 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató játék, de sajnos túl sokat dadogtam ahhoz, hogy játszható legyen.
Ez egy nagyszerű játék.A grafika fantasztikus. A kezelőszervek nagyszerűek. A történetszál is zseniális. A fejlesztők nagyszerű munkát végeztek ezen! kiakadtam!!!
Teslagrad Adventure yaz
Nem kedvenc
Nagyon jó játék, de ha offline vagyok, akkor a játék ki van kapcsolva, javítsd ki
Csak annyit tudok, hogy Wi-Fi kell hozzá
*NE VÁSÁROLJON, HA NEM HASZNÁLJ VEZÉRLŐT* Nagyon szeretnék 5*-ot adni erre a játékra, mert gyönyörű, nagyszerű világa van, szép rejtvények stb. De a valóság az, hogy a játék túl sok műveletet tartalmaz egy érintőképernyőhöz.Sok esetben a problémák „kisebbek” (érzékeny irányvezérlők, képességek véletlen átkapcsolása, ugrás/pajzsok kioldása stb.), de sok olyan rész is van, amely szinte lejátszhatatlan. Kis erőkifejtésként több automatikus mentési pont hasznos lenne az igényes szakaszokon.
Soha nincs türelmem befejezni az Android játékokat. De ezt befejeztem. Ez azt mondja, hogy tessék! Remek játék, sok móka. Megér egy próbát!
Élvezetes játék itt ott nehéz tele kihívással. AZ IRÁNYÍTÁS POKOL!!!!!!! Aki kitalálta hogy 1 db huvelykujjal kell egyszerre 3 gomb nyomni mikozben vagy huzod az ujjad hogy mozogjon a karakter vagy a lehetetlenül kicsi nyilakon nyomkodod.a szemgolyós lézeres boss fightot az anyjával csináltatnám egész nap aki tervezte!!!
Offline is jól működik, az érintéses vezérlés pedig eddig rendben van. Miért ez a sok rossz vélemény. RedmiNote9Pro
szuper szórakoztató
Teslagrad Sarguzasht wdsu
Amikor csatlakoztatom a játékvezérlőt, szabadon mozgathatom, de nem tudom használni a berendezést, kérem javítsa meg
Szórakozás. Jó rejtvények. Kicsit nehéz a telefonvezérléssel, de nem rossz.
Comprei o jogo e está mandando comprar de novo!
Sup
Remek játék, de amint más kritikusok is rámutattak, a szükséges precizitás miatt mobilon nem játszható
Jó hosszúság, történetvonal és grafika, bár néhány vívmány nem mobiltelefonos játékhoz készült
Gyönyörű művészi stílus, de visszatartják az őrülten lebegő vezérlők. A platformer a vezérlőkről szól, különösen, ha szoros ugrásokat kell végrehajtania. Ez a játékvezérlő úgy érzi, mintha a karakter lebegne, amikor ugrik. A feladványok egyszerűek, látod a megoldást, tudod, hogyan kell megcsinálni, de a karaktered túl gyakran ugrik át, vagy látszólag elúszik. A legnagyobb akadály a lebegő vezérlők működésbe hozása. Sokkal több problémám volt magával a játékkal kapcsolatban is, de nincs helyem többet beírni
Végül az egyik kedvenc ps vita játékom landolt Androidon
Nagyszerű játék.
Nagyszerű koncepció és alkotás. a kezelőszervek finomak.
Ez a játék teljesen elképesztő volt. A stílus gyönyörű volt, a fő alap igazán kreatív, a zene pedig zseniális! Az egyetlen dolog, hogy ezt a mobilra helyezzük, az az, hogy valóban szükség van egy bluetooth-vezérlőre. Az egész "pislogás" képességet nagyon sokat használják, és az, ahogyan aktiválja az érintőképernyőn, nagyon kellemetlen. Még mindig ajánlom ezt minden Metroid és Castlvania rajongónak
Kiváló platformer játék kellemes hangulattal és jó hanghatásokkal. Csak azt szerettem volna, ha a kezelőszervek érintésbarátabbak lennének.
Csodálatos játék, de a Galaxy s9-emen játék közben folyamatosan bezárul. Nagyon bosszantó, javítsd ki, hogy 5 csillagot adjak
Iteleport
A játék folyamatosan összeomlik, ha offline állapotban van, ez nagy baj, mert a játék nagyszerű, csak arról van szó, hogy nem mindig férek hozzá a wifi-hez, és még akkor is, ha adatot használok, ha a telefonom akár csak egy pillanatra is elveszíti a jelet. Másodszor, a játék akkor is összeomlik, ha a játék közepén vagyok, ami nagyon frusztráló. Remélem, mihamarabb meg tudod oldani, mert most kezdem megbánni, hogy megvettem ezt a játékot.
Teslagrad Macəra eyg
Egyedi koncepció. Gyönyörű grafika és történet. Szerezz egy kontrollert. Megéri.nagyszerű platformer néha késik, de ez normális ezen az eszközön, amelyet használok, ami a chromebookom. A szilárd játék a legjobb élmény során a kontrolleren megy, de egyébként nagyon rossz érzés lesz
Kid Halloween Jigsaw Puzzles Õppemängud hcn
Addiktív fershure... Bárcsak lenne lehetőség felhőmentésre; Elindítottam a játékot a telefonomon, és felraktam a táblagépemre, hogy nagyobb képernyőn játszhassak, de nem tudom megnézni az első játék menetét 😢
A vezérlők szemetek.
Elképesztő!
Gyönyörű játék! Okos, hangulatos, erőszakmentes. Párosítson egy vezérlőt, és szilárd portot tarthat a kezében. Köszi fejlesztők!
Kicsiszoltnak tűnik, de a vezérlés szörnyű, túlérzékeny. Nincs könnyű séta a párkányon, széllökésként repül, ami nagy baj az elektromos csapdákkal való navigálás során. Próbáltam adni néhány napot. Felette. Egy dolog a valósághű tic ugrás, egy másik, hogy nem tud járni. A párkánypattanás is túl van feszítve. Nem lehet átkötni rajtuk, sem leesni, sem kiugrani.Meg kell várni a felmászás animációját. Bagh.
Nagyon izgalmas és szórakoztató af!!! Még nem jutottam el odáig, és máris imádom
Teslagrad Aventura bob
Addig szerettem a játékot, amíg el nem jutottam odáig, hogy a kis képernyő és az érintőképernyős vezérlők gyakorlatilag lehetetlenné tették a szintet.